Lieknejimo akademija

"Lieknėjimo akademija" - tai dviejų savaičių apimčių mažinimo programa, čia lieknėjimas tampa malonia procedūra. Šimtai žmonių "Lieknėjimo akademijoje" natūraliais būdais sumažino kūno apimtis, numetė svorio, įgijo naudingų žinių ir pagerino sveikatą per labai trumpą laiką.

Daiginti maisto produktai

Daiginti maisto produktai Daugeliui vis dar egzotiški, tačiau labai sveiki, maistingi ir lengvai paruošiami yra daiginti produktai - įsitikinęs Lieknėjimo akademijos sveikos mitybos ir gyvensenos specialistas Tomas Lenart.

Daiginami gali būti avinžirniai, mung pupelės, lešiai, saulėgražos, grikiai (turi būti nekepinti), kviečiai ir kiti grūdai. Skirtingai nuo to tradicinio įsivaizdavimo, daiginimas yra be galo paprastas procesas. Tereikia sėklas gerai išplauti ir pamerkti vandenyje dienai arba nakčiai bet kokiame inde kur galėtų patekti oras. Vėliau vandenį nupilti, sėklas gerai išplauti ir palikti drėgnas tame pačiame inde, vėliau dar porą kartų, kas 8 – 12 val. jas perplauti. Po poros dienų pamatysite daigelius. Jūsų paruošėte nepaprastai maistingą, sveiką ir gyvą maistą, kurį galite valgyti namie ar neštis į darbą kaip jums patogu.

Receptai su daigintais kviečiais:

Daigintų kviečių kotletai

Sudėtis:
4 saujos daigintų kviečių;
2 skiltelės česnako;
1 svogūnas;
3 šaukštai varškės;
1 kiaušinis;
truputis mėgstamų prieskonių;
3-4 šaukštaigrietinės.

Gaminimas:
Kviečių grūdus smulkiai sumalkite mėsmale. Suberkite susmulkintus česnakus, svogūnus, pagardinkite prieskoniais, sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį. Suformuokite nedidelius kotletukus, juos šiek tiek paskrudinkite keptuvėje, o vėliau patroškinkite grietinėje.


Burokėlių ir daigintų kviečių salotos

Sudėtis:
650 g burokėlių;
150 g daigintų kviečių;
300 g šviežių žaliųjų žirnelių (tinka ir šaldyti. Prieš naudojant atitirpinkite);
¼ šaukštelio maltų juodųjų pipirų;
nubraukto šaukštelio druskos (arba pagal skonį) salotoms ir žiupsnio žirnelių virimui;
šluotelės krapų;
pusės citrinos sulčių;
nubraukto šaukštelio kmynų;
¼ šaukštelio asafetidos (kvapiosios ferulos);
5 šaukštų nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus.

Gaminimas:
Burokėlius nuplaukite ir su lupenomis išvirkite. Geriausiai tai daryti greitpuodyje - priklausomai nuo burokėlių rūšies juos išvirsite per 20-25 minutes. Burokėlius nukoškite ir ataušinkite. Daigintus kviečius perplaukite, sudėkite į nedidelį puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite. Virkite 15 minučių arba kol kviečiai padidės dvigubai. Žirnelius sudėkite į kitą nedidelį puodą, užpilkite vandeniu ir virkite 5minutes. Išvirusius tiek kviečius, tiek žirnelius nukoškite ir ataušinkite. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Suberkite kmynus. Gruzdinkite kmynus keliolika sekundžių ir suberkite asafetidą. Kai prieskoniai skrusdami pradės skleisti gardų aromatą, supilkite kartu su karštu aliejumi ant tarkuotų burokėlių. Suberkite kviečius ir žirnelius, supilkite citrinos sultis, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Krapus smulkiai sukapokite ir sudėkite į salotas. Viską gerai išmaišykite.



2013-05-23

Komentarai:



« Grįžti į naujienas
nemokama lankomumo statistika